torsdag den 5. august 2010

Tunpasta med karry

Giv den her en chance inden du afviser retten pga. den mærkelige sammensætning af tun og karry! Jeg lover dig at det er en genial ret og det bedste er, at man stort set altid har ingredienserne i sit hjem.

1 ds tun
1-2 dl surmælksprodukt (yoghurt, A38 eller lignende - skal det være ekstra nice, så brug fløde)
1 rødløg, hakket
1-3 fed hvidløg, knust
sorte kalamata oliven, udstenet og hakket
pasta
karry
chilli
salt og pebber

tilbehør:
tomat og revet parmasanost

Vand sættes til at koge i en stor gryde og pastaen tilsættes. Denne ret tager nemlig kun så lang tid at lave, som pastaen (tørret) er om at blive al dente. Karry og chili "brændes" af i olie i en gryde, løg og hvidløg tilsættes. Når løgne er svitset (til de er glasagtige) tilsættes tunen og mælkeproduktet. De hakkede oliven tilsættes et par minutter inden pastaen er færdig. Vandet hældes fra pastaen (der må gerne være en smule vand tilbage på pastaen) og tunsovsen hældes over. Bland godt og server med tomatsalat eller bare tomat både og revet parmasanost.

Simpelt og skide lækkert!

Tip:
Hvis du har en rest fra en skimmelost at putte i, giver det retten et ekstra lille bid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar