tirsdag den 2. november 2010

Restaurant Shezan - Billig og god pakistansk mad på Vesterbro

Nu er det efterhånden ved at være længe siden, at min TWO FOR ONE-bog er blevet luftet. Derfor blæste min veninde og jeg på finanserne og gik ud at spise i lørdags inden vi skulle til WOMEX i DRbyen.

Valget faldt på Shezan, som skulle være Danmarks første pakistanske restaurant. Restauranten ligger på hjørnet af Istedgade og Viktoriagade og ser ude fra ikke ud af meget.
Der er et lidt skummelt, grønt lys i vinduerne og i loftet hænger flere lidt kitchede og skæve lysekroner.

Der var dog helt proppet med glade gæster, stemningen var god og maden viste sig at smage helt vildt godt. Husets vin var ikke noget at juble over, men hvis man har de lyster, var der både blandt andet  Barolo og Amarone Valpolicella på vinkortet.


Vi fik flere gange ikke det vi havde bestilt, fordi vores tjener simpelthen ikke forstod, hvad vi sagde, men det var så billigt, at vi ikke gjorde noget ved det. Det gjorde faktisk bare aftenen hyggeligere. Vi manglede ikke noget og papa-Shezan var meget opmærksom på alle gæster.

Menuen er meget stor og indeholder alverdens karryretter med lam, kylling, rejer og vegetarfyld. Derudover har de et stort udvalg af forskelligt tilbehør så som naan, papadams, stegte ris, lashi og hvad hjertet ellers kunne finde på at begære.

Jeg fik en rigtig lækker karryret med mango og rejer. Saucen var lavet på en lille smule fløde og så var der kokosmel i, hvilket var helt vildt godt. Min veninde fik kartofler i spinat, som ikke var helt lige så spændende, men også godt.

Vi sluttede af med en fransk kaffe (kaffe med cognac) og havde en dejlig lille buzz på, da vi steg på cyklerne mod DRbyen og verdensmusik i stride strømme.

Priserner fordeler sig sådan:

Foretter: 15-47 kr
Hovedretter: 85-149 kr
Vegetarretter: 60-75 kr

Ingen kommentarer:

Send en kommentar