tirsdag den 21. september 2010

NOMA-dress code?

Jeg har som forudset drømt om NOMA hele natten. Ikke på den gode måde, men på 'det levede ikke op til forventningerne, jeg nåede ikke at spise den ene ret før den blev revet ud af hænderne på mig, Andreas ville hellere have øl end vin, betjeningen var langsom og dårlig', så hvis man kan sige at en drøm er generalprøve, kan premieren vel kun gå godt?

Nu er det store problem bare; Hvad skal jeg dog have på?!

Tænker sort kjole og hæle, men hvilken kjole og hvilke hæle??

1 time og 40 minutter til lift off. Tager spenderbukserne på, lader cyklerne stå og tager en taxa. En limo ville passe bedre, men kontoen siger vel stop et sted...

See you on the other side!

7 kommentarer:

 1. ta' - ehhh, "fornuftige" sko på - eller, vær beredt på - at gulvet er GLAT som sæbe! ;D

  God fornøjelse *gruf gruf*

  SvarSlet
 2. Det ville jeg sgu gerne ha' vidst inden jeg tog afsted! Skøjtede rundt på vej ud til toilettet!

  SvarSlet
 3. Hvad er deres dresscode?
  Var alle bare fancy-pantsy eller bare casual?
  Skal selv derind snart og ved ik om jeg skal være wannabe snob for a day eller bare sige fuck det og komme i en slidt tshirt?

  SvarSlet
 4. Der er faktisk ingen dresscode, tror jeg - ihvertfald ikke fra NOMAs side. Folk så meget forskellige ud. Nogle i slidte t-shirts og nogle i deres stiveste puds. Tag det på du har det godt i, tror jeg mit råd vil være. Jeg ville gerne have haft nogle andre sko på - gulvet er glat og larmer meget, når man går på det med hæle.

  Ha' en fantastisk oplevelse! Glæder mig til at høre om din aften og om du er enig eller bragende uenig i min opfattelse af NOMA.

  Kærlig hilsen Katja

  SvarSlet
 5. Hey Katja

  Tak for hurtigt svar...
  Vi skal derind i aften så jeg glæder mig rigtig meget... men blev lidt skræmt over titlen "Verdens bedste restaurant" og hvad de nu har af forventninger til deres kunder.
  Men nu er vi i lille Danmark så jeg håber ikke de tager dem selv alt for højtideligt...

  SvarSlet
 6. Hej Artur

  Rigtig god fornøjelse i aften. Gid det var mig igen:) De er SÅ søde og afslappede så lige meget hvad, skal det nok blive en dejlig aften.

  Kærlig hilsen Katja

  SvarSlet