søndag den 12. september 2010

Bare fordi de er grønne smager de ikke bedre!


Madbloggersymposium 2010 blev rundet af med grønne pølser på kajen. Jeg er ikke stor fan af kogte, røde pølser og jeg må indrømme, at selvom denne grønne satan sikkert ikke indeholder lige så mange farvestoffer, som sin røde kollega, smager den altså ikke bedre.

7 kommentarer:

  1. Næ, der var ikke meget guf over dem. Men de små æble/ timianpølser fra grillen var nu ganske udmærkede :-)

    SvarSlet
  2. Puha... bare tanken om røde eller grønne pølser! Nå ja... slavepølser generelt!

    Det var dejligt at møde dig, Katja. Ærgerligt vi ikke lige fik talt noget mere sammen på kajen. Men der kommer forhåbentlig en anden god gang.

    Iøvrigt et ski.. godt billede :-)

    SvarSlet
  3. Jeg har en mad blog i Brasilien. Min datter gør udveksling her i Danmark, så jeg var nysgerrig omkring den mad blogs der. Jeg mødte hende og fandt det meget godt.
    Kisses

    SvarSlet
  4. Ja, lækre var de altså ikke de pøller. Men de små var meget gode - samt den grove remolurlade :-)

    SvarSlet
  5. Det er meget sjællendt jeg nyder en pølse, men I har ret i at de små grillede var ret gode:) Tænk at Danish Crown kan det.

    @ Detlyseblåkøkken: Ja, jeg ville også gerne lige have hilst ordenligt på dig, men der kommer jo nok en anden god gang.

    Tak til Therese for at fange mig i et pænt øjeblik:) Og så oven i købet med en grøn lille satan mellem tænderne.

    SvarSlet
  6. Jeg var helt vild med de grønne pølser, men jeg har nok også en svaghed for pølsevogne.
    Jeg syntes derimod ikke at de andre pølser var så gode, når de bliver for store kommer der for miget kød i forhold til brødet.
    Det eneste der ikke var så godt, var at jeg ikke kunne smage farven grøn...

    SvarSlet
  7. @ Lasse: Ja, det kan jo være jeg bedre kunne lide dem, hvis de smagte af grøn. Jeg bryder mig sgu bare ikke om kogte pølser - størrelsen er underordnet....:)

    SvarSlet