torsdag den 26. juli 2012

New York New York New York!

Foto: Henri Silberman
Om intet mindre end to dage går turen til det store æble aka New York! Jeg glæder mig som et lille barn og har allerede planlagt mange lækre og spændende mad-indslag, mens min kæreste står for den kulturelle del.

Det er så heldigt at det er NYC  Summer Restaurant Week de fleste dage vi er der og jeg har selvfølgelig allerede bestilt bord på tre restauranter; Spice Market i Meatpacking District, Nougatine at Jean-Georges ved Columbus Circle og Centro Vinoteca i Grenwich Village. Alt sammen til frokost og 3 retter for 24,07 $ ca. 140 kr. Konceptet er at alle de restauranter der er med laver én eller flere 3-retters menuer til fixed price på 24,07 $ til frokost og 35 $ til aften. Nougatine har jeg fået anbefalet, men de andre kender jeg ikke. Spice Market og Nougatine har dog samme ejer.


Jeg har efterhånden fået så mange tips, at jeg har svært ved at vælge i mellem dem alle sammen! Anne Mad i New York har også givet mig mange idéer. For eksempel skal jeg helt sikkert spise østers under Grand Central og købe ind i Eataly. Vi har lejet en lejlighed, så jeg har et køkken at lege i, mens vi er der. Selvfølgelig skal vi ud at spise en hel masse, men det er altså også skønt at kunne lave mad med de lækre råvarer, der er at finde rundt omkring.

Som ægte turister har vi bestilt en guidet Food Tour i Chelsea Market og Meatpacking District. Jeg er meget spændt på om det bliver godt, eller om det er spild af penge (49 $). De sælger den som en ikke-turistet oplevelse, hvor man både bliver præsenteret for den lokale kultur, arkitektur og mad.

Jeg har aldrig været i New York, men er overbevist om at jeg kommer til at elske byen. Der skulle nok blive tid til at skrive om maden mens vi er væk, så kig med her de næste 20 dage og tag en bid af New York sammen med mig.

God aften!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar