onsdag den 21. august 2013

En heldig kartoffel...


Jeg er en heldig kartoffel, for jeg har nemlig fået et mange årigt ønske opfyldt: Jeg skal spise på 1.th i næste uge. Det er en fødselsdagsgave fra min søde kæreste og jeg glæder mig som et lille barn. 

Velkommen i vores stuer, står der på hjemmesiden og det er meget rammende for konceptet bag 1.th. Restauranten ligger i en lejlighed i København K. På dørklokken står der, så vidt jeg ved, bare Restaurant og lejligheden er indrettet som et privat hjem - Mette Martinussens hjem. Det er ikke Mette der står bag gryderne, men den eftersigende meget dygtige kok, Kristian Baumann, tidligere souschef på Relæ.

Pungen skal ikke på bordet - man betaler nemlig alt på forhånd. Dette er efter min mening genialt, da den pengeløse restaurant i en privat indrettet lejlighed, kun kan bidrage til og understøtte oplevelsen af, at man er gæst i nogens hjem og ikke i en restaurant. Jeg glæder mig umådeligt meget til, at opleve hvordan Mette Martinussen og hendes personale arbejder med værtsskabet omkring middagen, da jeg ved, at dette er mindst lige så vigtigt for hende, som maden på tallerkenen og vinen i glasset. Jeg ved også at denne middagsoplevelse bliver én af de uforglemmelige. Tænk, at man kan være en så heldig kartoffel.

... fortsættelse følger ...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar