tag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.comments2023-04-29T17:52:03.179+02:00MAD ifølge migMAD ifølge mighttp://www.blogger.com/profile/03534002115593976666noreply@blogger.comBlogger315125tag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-18983978215270346212016-09-08T22:32:10.152+02:002016-09-08T22:32:10.152+02:00Elsker, elsker elsker dit brød! Har bagt det utall...Elsker, elsker elsker dit brød! Har bagt det utallige gange, de sidste, snart, mange år.<br />Tak for at du deler sådan en pragtfuld opskrift.CLKhttps://www.blogger.com/profile/12496180631364194969noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-66370280067629872822015-10-08T18:20:10.155+02:002015-10-08T18:20:10.155+02:00Den får du desværre ingen point for herfra... synt...Den får du desværre ingen point for herfra... syntes faktisk det smagte direkte dårligt.. det samme syntes min familie. Det blev en tam omgang, og der var 1000 bedre måder, at lave koteletter på.. grønsagerne og øllet klædte langtfra hinanden. Dog er koteletter og flutes er heller ikke værst... resten fik hunden☺<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09957596301703715295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-77223507599029853612015-09-25T09:13:00.885+02:002015-09-25T09:13:00.885+02:00
Hvilken form bruger du? Når jeg bruger en rugbrød...<br />Hvilken form bruger du? Når jeg bruger en rugbrødsform i almindelig størrelse, fylder jeg en hel portion dej i. Men det kommer sig ikke så nøje. Hvis dejen ikke har plads til at hæve i bredden, hæver den i højde :) bedste råd er at prøve sig frem. Kh KatjaMAD ifølge mighttps://www.blogger.com/profile/03534002115593976666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-91016076985449717732015-09-25T09:12:23.987+02:002015-09-25T09:12:23.987+02:00Hvilken form bruger du? Når jeg bruger en rugbrøds...Hvilken form bruger du? Når jeg bruger en rugbrødsform i almindelig størrelse, fylder jeg en hel portion dej i. Men det kommer sig ikke så nøje. Hvis dejen ikke har plads til at hæve i bredden, hæver den i højde :) bedste råd er at prøve sig frem. Kh Katja MAD ifølge mighttps://www.blogger.com/profile/03534002115593976666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-57796825341136183582015-09-25T07:51:55.289+02:002015-09-25T07:51:55.289+02:00Hej
Hvor meget dej skal der i formen, skal den fyl...Hej<br />Hvor meget dej skal der i formen, skal den fyldes 1/3 eller skal der mere dej i?<br />På forhånd tak :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-89810973702190662742015-01-20T21:07:32.951+01:002015-01-20T21:07:32.951+01:00Hej Katrine, ja det kan du sagtens. Sørg bare for ...Hej Katrine, ja det kan du sagtens. Sørg bare for at formen er smurt rigtigt godt, inden du putter dejen i formen. God bagelyst! Kh KatjaMAD ifølge mighttps://www.blogger.com/profile/03534002115593976666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-69984656984990674302015-01-20T20:26:30.713+01:002015-01-20T20:26:30.713+01:00Kan man mon putte brødet direkte i formen og lade ...Kan man mon putte brødet direkte i formen og lade det hæve der? (Jeg tænker at bage det i min Eva-rugbrødsform). Så er der vel mindre risiko for at ødelægge glutennettet, når brødet ikke skal håndteres efter hævning.<br />Katrinenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-78566601507702070902013-11-25T01:11:27.336+01:002013-11-25T01:11:27.336+01:00Hvor stor skal stegesoen være - dvs. hvor mange li...Hvor stor skal stegesoen være - dvs. hvor mange liter?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-77091598414554757662013-10-10T22:17:28.157+02:002013-10-10T22:17:28.157+02:00Kære Vi Spise Ude, tak for din besked. Ja, der er ...Kære Vi Spise Ude, tak for din besked. Ja, der er så meget potentiale i 1. th og vi var nok (forhåbentlig) bare uheldige, men det er stadig ikke i orden. Jeg håber du får mulighed for at besøge 1. th snart og glæder mig til at høre om det! Rigtig god aften. KatjaMAD ifølge mighttps://www.blogger.com/profile/03534002115593976666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-6221389374150508422013-10-09T12:57:08.334+02:002013-10-09T12:57:08.334+02:00Et af de steder jeg gerne ville besøge, virkelig s...Et af de steder jeg gerne ville besøge, virkelig synd for jer ati havde en knap så heldig aften. Kommentaren med: "Der er altså ingen af de andre gæster, der synes at kødet er sejt", det er simpelthen så dumt at sige. I den klasse skal det bare direkte tilbage til køkkenet uden nogen kommentarer. Flot ser maden ud og stedets interiør og hygge er lige mig.Vi Spiser Udehttp://www.vispiserude.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-82807174646085038492013-10-05T16:38:49.663+02:002013-10-05T16:38:49.663+02:00Kære Marie, UNDSKYLD at jeg ikke har svaret på dit...Kære Marie, UNDSKYLD at jeg ikke har svaret på dit spørgsmål. Har simpelthen overset din besked. Låget skal være på, ja, og stegesoen skal være så varm, at det ryger, når du løfter låget for at lægge dejen i den. Hvis låget ikke er med inde, sænker det temperaturen for meget, når du lægger den kolde låg over den kølige dej og så er det risiko for, at dejen hænger fast i bunden. Det tænker jeg MAD ifølge mighttps://www.blogger.com/profile/03534002115593976666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-74641644018721147722013-09-25T19:41:24.192+02:002013-09-25T19:41:24.192+02:00Hej, har bagt brødet fra kvalimad mange gange, sup...Hej, har bagt brødet fra kvalimad mange gange, super lækkert. Men har først lige fået en rømertopf. Mit spørgsmål er om du har låget inde i ovnen imens du varmer rømertopfen op. Det gør jeg nemlig ikke med gryden men tænker om jeg evt skal gøre det med denne. <br />Mvh Marie<br />marie schadegghttps://www.blogger.com/profile/01318018837770282412noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-63100914389233087762013-09-13T11:51:16.252+02:002013-09-13T11:51:16.252+02:00Hej Søren. Tak for din kommentar. Jeg er ikke helt...Hej Søren. Tak for din kommentar. Jeg er ikke helt sikker på, hvad du mener. Der var alt for meget mad! Men det smagte alt sammen skønt:) Jeg vil anbefale at man holder sig til 3 retter a la carte - man kan jo altid bestille en ret mere, hvis man ikke er på trille-stadiet. God weekend! Kh KatjaMAD ifølge mighttps://www.blogger.com/profile/03534002115593976666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-33907889466627563662013-09-13T11:50:38.703+02:002013-09-13T11:50:38.703+02:00Denne kommentar er fjernet af forfatteren.MAD ifølge mighttps://www.blogger.com/profile/03534002115593976666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-8477699647996806082013-09-13T11:41:26.140+02:002013-09-13T11:41:26.140+02:00Jeg læser indlægget og tænker - hvordan kan der væ...Jeg læser indlægget og tænker - hvordan kan der være for meget mad? Men det lyder da til, at I har haft en god aften og fået noget lækkert mad :) I kunne bare have sendt resterne til mig ;)Sørenhttp://www.monsar.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-56383599253290737582013-09-02T11:36:20.257+02:002013-09-02T11:36:20.257+02:00Kære Mette
Nej, jeg bruger ikke termometer. Jeg p...Kære Mette<br /><br />Nej, jeg bruger ikke termometer. Jeg plejer bare at bruge det gamle "bank på bunden og hør om brødet lyder hult"-trick, når jeg skal tjekke om mit brød er færdigbagt:) Men spændende information - Det skal da helt sikkert prøves!<br /><br />Rigtig god dag, Katja.MAD ifølge mighttps://www.blogger.com/profile/03534002115593976666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-29811687660700487942013-09-02T11:34:01.955+02:002013-09-02T11:34:01.955+02:00P.S Vil du gerne lade dejen hæve længere, kan du e...P.S Vil du gerne lade dejen hæve længere, kan du evt. tilsætte en smule mindre gær. Du skal dog være opmærksom på, at gæren på et eller andet tidspunkt slipper op, så dejen kan ikke hæve meget længe. Så prøv dig frem og se hvad der fungerer. Den længere hævetid giver forhåbentligt et mere smagfuldt brød, som holder længe på fugten. Katja MAD ifølge mighttps://www.blogger.com/profile/03534002115593976666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-31836316739474744552013-09-02T11:31:55.049+02:002013-09-02T11:31:55.049+02:00Kære nattevagten
Tak for din kommentar og dit spø...Kære nattevagten<br /><br />Tak for din kommentar og dit spørgsmål. Denne dej er meget blød og skal derfor helst formes til boller, lige inden du kommer dem i ovnen - ellers får du nok ét stort fladbrød i stedet for boller:) Har du overvejet at sætte dejen over, når du kommer hjem fra arbejde og lade den hæve mens du sover (velfortjente) 6 timer? Du kan evt. putte en lille bitte smule mere gær i MAD ifølge mighttps://www.blogger.com/profile/03534002115593976666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-76980847481127501822013-09-02T09:01:13.400+02:002013-09-02T09:01:13.400+02:00jeg har lige fundet denne opskrift, og den skal da...jeg har lige fundet denne opskrift, og den skal da prøves, jeg hørte engang i et bageprogram at hvis man bruger et bagetermometer når man bager er man sikker på at brødet er færdig når det har nået temperaturen. Jeg bruger mit stegetermometer i ovnen, men bager lige brødet lidt inden jeg stikker det i <br />Hvedebrød skal helst have en kernetemperatur på 99 til 100 gr<br />Rugbrød skal helst Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10462380524917599363noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-36827226311297581232013-08-31T15:55:22.430+02:002013-08-31T15:55:22.430+02:00Tror du der sker noget ved at dejen først hæver na...Tror du der sker noget ved at dejen først hæver natten over på køl, og derefter formes til boller som efterhæver på en bageplade i stuetemp. i ca 6 timer? Bliver det for lang en hæveproces?<br />Hilsen nattevagten (som lige skal sove i efterhævetiden)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-53159866391155915472013-08-27T00:27:46.053+02:002013-08-27T00:27:46.053+02:00Hej Thomas
Hvis du bare linker til det oprindelig...Hej Thomas<br /><br />Hvis du bare linker til det oprindelige indlæg og min blog, ser jeg intet problem i det. Tak fordi du spørger! <br /><br />Mvh. KatjaMAD ifølge mighttps://www.blogger.com/profile/03534002115593976666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-82964250969538712792013-08-26T12:31:28.908+02:002013-08-26T12:31:28.908+02:00Hej Katja
Jeg er i øjeblikket igang med at indsam...Hej Katja<br /><br />Jeg er i øjeblikket igang med at indsamle opskrifter til stegeso, for at samle dem sammen et enkelt sted på nettet. Derfor ville jeg blot høre om jeg må lægge din brødopskrift på <a href="http://stegeso.com" rel="nofollow">stegeso.com</a>?<br /><br />mvh. ThomasAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-77362427630618669512013-06-23T08:46:05.109+02:002013-06-23T08:46:05.109+02:00Jeg kan lære at læse ordentligt! Der står jo hvor ...Jeg kan lære at læse ordentligt! Der står jo hvor den ligger. Beklager :-)Kirstennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-9264528112367962082013-06-23T08:44:56.252+02:002013-06-23T08:44:56.252+02:00Hej,
jeg kom tilfældigt forbi, da jeg søgte på La...Hej,<br /><br />jeg kom tilfældigt forbi, da jeg søgte på Langtidshævet brød, og fandt lige dette oplæg også. Jeg vil blot høre om du har en adresse på pindisbutikken i New York? :-)<br /><br />- Kirsten.Kirstennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-19123749113609915682013-06-16T10:50:46.179+02:002013-06-16T10:50:46.179+02:00Kære Charlotte, jeg håber dit projekt gik godt?! J...Kære Charlotte, jeg håber dit projekt gik godt?! Jeg hører meget gerne fra dig og kommer selvfølgelig med tips og tricks, hvis der er noget der skal justeres. Rigtig god søndag, Katja.MAD ifølge mighttps://www.blogger.com/profile/03534002115593976666noreply@blogger.com