tag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post553848436894964844..comments2024-03-21T08:16:38.410+01:00Comments on MAD ifølge mig: Berberi andelår - sprængte andelår á la Trine GrosenMAD ifølge mighttp://www.blogger.com/profile/03534002115593976666noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-4300665719048684432012-11-08T18:03:23.501+01:002012-11-08T18:03:23.501+01:00Jeg er ked at måtte skuffe, men dette er på ingen ...Jeg er ked at måtte skuffe, men dette er på ingen måde Confit de Canard. Hverken light eller heavy. Her er en opskrift på den ægte vare: http://www.dr.dk/DR1/SpisemedPrice/Opskrifterne/Confit_de_Canard.htm<br />vh HelleAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-51046119909818417672010-11-30T19:19:15.034+01:002010-11-30T19:19:15.034+01:00Hej Jette
Jeg laver et indlæg med Gudde-salaten i...Hej Jette<br /><br />Jeg laver et indlæg med Gudde-salaten i aften. Godt med et lille los i r****, nu når jeg for lang tid siden har lovet jer opskriften:)<br /><br />God aften! Hilsen KatjaMAD ifølge mighttps://www.blogger.com/profile/03534002115593976666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-5153532418711729772010-11-30T11:52:21.458+01:002010-11-30T11:52:21.458+01:00Mon det var muligt at høre lidt mere om den Gudde ...Mon det var muligt at høre lidt mere om den Gudde salat :) Er ingredienserne kogt, stegt og hvorledes udskåret og i hvilke mængder? vh. JetteJette Jensennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-75491236343663619662010-11-18T17:47:55.858+01:002010-11-18T17:47:55.858+01:00Hahah, Katja, jamen det ER modsatrettet, og passer...Hahah, Katja, jamen det ER modsatrettet, og passer slet ikke sammen, så det er fint med gåseøwnene ;-)Men pyt, bare det smager godt.<br /><br />Du tager bare for dig af retterne, det er derfor, de ligger der.<br /><br />Hav en dejlig aften :-)Trinehttp://www.trinegrosen.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-85449807325833933012010-11-17T17:52:48.438+01:002010-11-17T17:52:48.438+01:00@ Trine: Tak tak:) Og tak fordi jeg måtte videre b...@ Trine: Tak tak:) Og tak fordi jeg måtte videre bringe din opskrift. <br /><br />Jeg har dog fået lidt hug for titlen i baglandet. Min gode ven og madentusiast mener, at det at sætte confit de canard og light i samme sætning er fuldstændig sindssygt - Derfor har jeg som en cadeau til ham, sat det i situationstegn...:)<br /><br />@ Birthe: Prøv det! Prøv det! Kan jeg kun sige:)MAD ifølge mighttps://www.blogger.com/profile/03534002115593976666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-64326741735876190292010-11-16T23:42:24.916+01:002010-11-16T23:42:24.916+01:00Hej Katja.
Dejligt, de faldt i smag. Jeg har endnu...Hej Katja.<br />Dejligt, de faldt i smag. Jeg har endnu ikke hørt nogle ikke bryde sig om dem :-)<br /><br />Fin side, du har her.<br />Hilsen<br />TrineTrine Grosenhttp://www.trinegrosen.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-67127414571992504832010-11-12T16:32:15.390+01:002010-11-12T16:32:15.390+01:00Lyder som en skøn måde at få and på, det har jeg a...Lyder som en skøn måde at få and på, det har jeg aldrig prøvet, men det er nu noteret :-)<br /><br />mange hilsner<br />BirtheAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-91545547749977336882010-11-12T12:13:46.120+01:002010-11-12T12:13:46.120+01:00Det var SÅ lækkert:)Det var SÅ lækkert:)MAD ifølge mighttps://www.blogger.com/profile/03534002115593976666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948695290111858971.post-31835897852488350832010-11-12T11:59:30.852+01:002010-11-12T11:59:30.852+01:00Mums. Det lyder godtnok lækkert :-)Mums. Det lyder godtnok lækkert :-)Theresehttp://copenhagendaily.dknoreply@blogger.com